Het merk van de stad. 
Het merk van de stad. 

City brand

Een stad die je de ruimte geeft om je te ontwikkelen is zelf ook constant in ontwikkeling. Dat rauwe ongepolijste is een belangrijk onderdeel van onze uitstraling. Enschede wordt in communicatie weergegeven door verschillende merkelementen die samen voor herkenning zorgen. Je proeft de industriële geschiedenis, de groene omgeving, gedrevenheid en de kwaliteit van leven. Je ziet innovatie, creativiteit en ontwikkeling in onze manier van communiceren. In Enschede komt het allemaal samen. Er zijn duidelijke richtlijnen voor vormgeving, maar daarnaast geven we de creatieven graag de ruimte.

Aan de slag met het merk

We nodigen je uit om de grenzen op te zoeken van wat mogelijk is met onze visuele identiteit. Uiteraard zijn er wel richtlijnen waar je je aan moet houden om een optimale herkenning te garanderen. We hebben een praktische website opgezet om je daar wegwijs in te maken. Maak gebruik van de ruimte en doe jouw ding

enschedepromotie.nl/merk

is your work on-brand? check it

Als iedereen hetzelfde verhaal van Enschede uitdraagt, zorgt dit voor nog meer bekendheid en herkenbaarheid. Daarom hebben we de Enschede Brand Checklist ontwikkeld. Hoe beter je de visie en het verhaal van de stad kent, hoe beter je hier immers gebruik van kunt maken.